Kamp Noorwegen

7370a092-1216-4b82-8a18-e39d7cfd35eb

Het is inmiddels al een week geleden dat TTU op reis is gegaan naar het koude en witte Noorwegen. Op 23 februari, op de zaterdagochtend, werd er naar de Ikea in Kiel gereden, maar in verband met autopech werden de Zweedse gehaktballetjes even overgeslagen. De bootreis verliep voorspoedig en op zondagavond kwamen we aan in het schaatsparadijs, hoe het door vele rijders werd genoemd. Er werd kennisgemaakt met de gastgezinnen en het ijs, om vervolgens gezamenlijk te eten. De daaropvolgende dagen werd er vroeg in de ochtend getraind en mede door Bart zijn hiervan een paar mooie beelden geschoten! Op de dinsdagmiddag stond langlaufen op de planning. Wat het korte rondje voorstelde voor de Noren werd door de TTU-rijders ervaren als een helse tocht (de hel van 63 zou er bijna niks bij zijn).

Op de woensdagavond stond de eerste trainingswedstrijd op het programma. Het was een behaaglijke wedstrijd wat resulteerde in een hele hoop ervaring voor de meeste rijders. De wedstrijd was een goede training voor de wedstrijd die in het weekend op het programma zou staan in Hamar.

Op de zaterdag en zondag stond de wedstrijd in het Vikingschip in Hamar op het programma. TTU kreeg de eer om deel te nemen aan de Sanderfjordlopet 2019. Hier komen verschillende rijders uit heel Noorwegen bij elkaar, jong en oud, om twee dagen lang te strijden om de eerste plaats. Als klap op de vuurpijl werden maar liefst Noor en Ruth eerste in het eindklassement en eindigde Imre, Friso en Daan P als tweede in het eindklassement.

Kortom, het was een waanzinnige week die TTU mocht ervaren. We would like to thank our host families for everything they have done last week!!!!

Archieven

Laat een reactie achter

Laatste nieuws

Neem contact met ons op: