Laatste resultaten & Vervroegd einde seizoen

Schermafbeelding 2020-03-14 om 09.33.46

Zoals iedereen heeft meegekregen is het schaatsseizoen vervroegd ten einde gekomen. Het corona virus heeft de VechtseBanen doen besluiten per direct de koeling uit te zetten.

De afgelopen weken zijn er nog diverse wedstrijden verreden. Zo heeft Casper het NK 1500 meter voor neo senioren mogen rijden, een gave ervaring. Tevens zijn er in de laatste wedstrijden in Thialf nog diverse snelle tijden gereden. Zo reed Ruth nog een paar mooie tijden op de 500 en 1000 meter.

Afgelopen week stond er in Thialf nog een kleine vierkamp gepland. Hier reden Rick en Casper mee. Beide mannen wisten diverse PR’s te rijden.

Diezelfde middag werd er in Utrecht gestreden om de podiumplaatsen bij de baankampioenschappen supersprint. TTU was goed vertegenwoordigd; Daan, Ties, Niels, Friso en Zoë stonden aan de start. Niet zonder resultaten. Friso en Niels wisten respectievelijk de 1e en 2e plaatsen te behalen bij de junioren A. Zoë wist 2e te worden bij de junioren A dames.

Het schaatsseizoen 2019-2020 zit er voor nu dus op. Voor TTU is het een bewogen seizoen geweest met diverse hoogte en dieptepunten. We zijn met z’n allen weer een hoop ervaring rijker. Wij willen iedereen bedanken die daar in welke vorm dan ook zijn bijdrage aan heeft geleverd. Wij weten nog niet hoe komend seizoen eruit gaat zien, dat zal in de komende weken duidelijk worden.

Als laatste willen wij de aandacht vragen voor een van onze schaatsvrienden, Alex de Vos. Op 10 maart is het verschrikkelijke bericht gekomen dat Alex onverwachts is overleden op veel te jonge leeftijd. Alex wij zullen je nooit vergeten. Wij wensen de familie enorm veel sterkte.

Archieven

Laat een reactie achter

Laatste nieuws

Neem contact met ons op: