NK en andere top prestaties!

24293902_1809918555972300_1252623230235477929_n

Het is weer een drukke tijd in het kamp van TTU. Afgelopen weekend was voor een aantal rijders het NK Allround, het kamp naar Noorwegen zit er aan te komen en dan zijn er ook nog andere belangrijke wedstrijden. Lees hieronder wat de rijders allemaal hebben gepresteerd de afgelopen tijd.

Voor Ruth, Rick en Willem stond afgelopen weekend het NK Allround voor de boeg. Helaas mocht Daan niet mee doen ondanks zijn plek als 1ste reserve. Voor Ruth was de aanloop naar het NK niet optimaal geweest, door een griepje de week ervoor was ze niet op haar best. Maar ondanks dat heeft ze toch een hele nette 13de plek in het eindklassement behaald. Ook Rick was niet volledig op zijn normale niveau waardoor hij op een 22ste plek is gestrand. Dit wel met een hele nette 1500 meter. Willem stond na twee afstanden op een hele mooie 22ste plek maar liep helaas op de 1000 meter tegen een DQ aan. Voor de rijders van TTU was dit een hele mooie ervaring.

Het is al weer een tijdje terug maar bij de eerste marathon op natuur ijs dit jaar stond onze Beau heel knap aan de start. De marathon over 100 rondes was erg zwaar omdat er een aantal toppers op het ijs stonden. Beau is nog een paar keer mooi in beeld geweest en is zelfs nog een keer weg gekomen met een klein groepje. Helaas moest hij na 91 rondjes stoppen omdat er een aantal rijders waren die een rondje hadden gepakt.

Niels heeft zich dit seizoen gefocust op de Nederlandse Studenten Kampioenschappen en daar heeft hij ook nette prestaties geleverd. Bij de NSK Afstanden is hij op de 500m 7de geworden, op de 1000m 4de en op de 1500m 5de. Ook heeft hij twee weken geleden in thialf voor het eerst onder de 2 minuten gereden met een tijd van 1.58,59

Misschien heeft u tijdens het kijken van de afgelopen NK Allround voor senioren ook nog wat bekende namen gehoord. Er stonden namelijk 3 oud TTU’ers mee. André, Jan en Gerwin mochten tussen de toppers laten zien wat ze waard waren. André is hierbij 17de geworden, Jan 16de en Gerwin heel knap 9de.

Bij de baankampioenschappen allround heeft TTU het ook weer eens heel netjes gedaan. Bij de dames junioren B is Zoë eerste geworden. Bij de dames junioren A is Ruth eerste geworden en bij de heren hebben Willem en Beau in die categorie de eerste twee plekken in beslag genomen.

Archief

Laat een reactie achter

Laatste nieuws

Neem contact met ons op: