Traininskamp Castricum

b64c4fc0-a8b1-4a86-9ce6-e53fa8417622

Afgelopen weekend stond het jaarlijkse zomerkamp op het programma. Anders dan andere jaren is er dit jaar gekozen voor de prachtige omgeving Castricum.

Vrijdag is er een groepje op de fiets vanuit Nieuwkoop naar de gezellige camping in Bakkum gereden. Op een klein ongelukje na verliep de rit van een leien dakje. Toen de rest van de groep per auto gearriveerd was op de camping konden alle tentjes worden neergezet. Na een korte uitleg over wat er zaterdag op het programma stond werden de tentjes opgezocht en werd het langzaam stil.

De zaterdagochtend begon vroeg, wat niet voor alle teamleden even prettig leek. Om 8 uur stond de eerste training al gepland. Er werd per auto naar het strand gereden. Daar heeft het team onder prachtige weersomstandigheden een uur getraind. Bij terugkomst op de camping werd er wat gegeten om vervolgens voor 2 uur de fiets op te stappen. Een leuke rit langs de kust en onder andere langs de klimduin van Schoorl (op de foto te zien). Na met zijn allen geluncht te hebben was er even de tijd om uit te rusten. Een aantal deed dit door op een handdoek in de warme zon te liggen, een ander deel vermaakte zich met het kijken van de formule 1 kwalificatie en de niet te vergeten jeu de boules spelers waren ook fanatiek bezig. In de namiddag werden de fietsbanden weer opgepompt voor een klein herstelritje. Halverwege was er ook nog tijd voor een heerlijk ijsje ”van het geld van ome Jan”. De prachtige dag werd afgesloten met een barbecue op de camping.

Zondagochtend betekende alweer de laatste dag. Nadat het iedereen gelukt was wakker te worden is er weer getraind op het prachtige strand van Castricum. Na deze training werd op de camping alles weer ingepakt om te vertrekken. Dit gebeurde per auto en een groepje op de fiets.

We hebben als team een super leuk weekend gehad met prachtig weer. De leden van TTU willen hierbij dan ook speciaal Ingrid bedanken voor de verzorging op de camping en Jan & Gert-Jan voor onder andere de trainingen. TTU staat weer scherp en afgetraind klaar om er een mooie winter van te maken!

Archieven

Laat een reactie achter

Laatste nieuws

Neem contact met ons op: