TTU in Inzell

TTU inzell

Afgelopen week zat TTU weer in het Duitse, pittoreske dorpje Inzell . Het was een week vol zware inspanningen maar ook een week vol plezier. Er werd veel getraind en veel gelachen.

De week begon met een droogtraining in het mooie bos van Inzell met daaropvolgend de eerste ijstraining. Het schaatsuur was erg druk met als gevolg een aantal valpartijen. Betreurenswaardig werd onze eigen Noor onderuit geschaatst door een schaatser van een andere vereniging. Ze moest helaas naar het ziekenhuis door een fikse vleeswond. Het was erg schrikken maar gelukkig gaat het nu goed.
Jesse wist zich ook niet overeind te houden op het zelfde uur.

Verder stond op dinsdag en vrijdag een wedstrijd in de agenda. De eerste wedstrijd resulteerde al snel in erg veel pr’s. Wanneer u denkt dat het bijna niet harder kan, dan kent u TTU nog niet. Tijdens de tweede wedstrijd werd namelijk, door heel wat rijders, nog harder gereden. Vermoeidheid en blessures werden door de meeste rijders uitgeschakeld en alleen ‘hard TECHNISCH rijden’ was belangrijk. (zie foto’s eerste ijstraining Inzell gemaakt door Foto Lodewijk)

Zaterdag kwamen de rijders weer terug uit Inzell om de dag erna een wedstrijd in Thialf te rijden. De meeste rijders kwamen aardig dichtbij de tijden die zij in Inzell reden, niettemin reden sommige zelfs een betere tijd. Beau stak met zijn verbluffende 6.50,48 op de 5 km er bovenuit; hij staat hiermee 4e van Nederland. Ook reden Willem en Olivier een erg sterke 3 km. Willem reed naar een tijd van 4.05,40 en Olivier naar een tijd van 4,11.24.

Het was samenvattend een hysterische maar ook leerzame week.

Archief

Laat een reactie achter

Laatste nieuws

Neem contact met ons op: