Zomer 2019 + Zomerijs Thialf

PHOTO-2019-07-06-11-47-32

De zomertrainingen van 2019 draaien al een tijdje op volle toeren, om zo weer in goede vorm aan een nieuw schaatsseizoen te kunnen beginnen. Er zijn al heel wat uren op de fiets, skeelers en op het land gemaakt.

Afgelopen weekend zijn daar weer wat trainingsuren bijgekomen in de provincie Friesland. In het Friese dorpje Oudehaske werd alles in gereedheid gebracht om er een mooi weekend van de maken. Nadat iedereen was aangekomen op vrijdag kon het weekend echt beginnen.

Op zaterdagochtend werd er afgetrapt met een fietsrit van 1.5 uur om het Tjeukemeer heen. Bij terugkomst op de camping werden de schaatspullen ingepakt en zijn we vertrokken naar Thialf. Daar hebben we 3x 45 minuten op het ijs gestaan. Er werd veel gelachen en serieus getraind. In de avond werd de dag afgesloten met een barbecue.

De zondag betekende alweer de laatste dag van het weekend. Nadat we gezamenlijk hadden ontbeten werden alle spullen opgeruimd, de camping verlaten en is er gezamenlijk richting gezet naar Thialf. Daar hebben we weer 3x 45 minuten geschaatst. De vermoeidheid van zaterdag was bij de meeste sporters wel voelbaar. Ondanks dat werden er nog goede trainingen gedraaid.

We hebben een mooi weekend gehad als team. Een speciaal dankwoord naar de ouders die alles geregeld hadden, de trainers die mee waren en alles top begeleide en de sponsoren van het team!!

Archieven

Laat een reactie achter

Laatste nieuws

Neem contact met ons op: